На располагање сме да извршиме транспорт до било која дестинација

голем избор на висококвалитетни возила

Најбрз и професионален транспорт

голем број на задоволни корисници

Наши основни дејности

Превоз на патници

Нашата компанија е опремена со разни повеќе видови на возила кои можат да излезат во пресрет на Вашите побарувања, без разлика дали се работело за транспорт на патници, рент-а-кар и слично.

Рентирање на возила

Во нашата понуда ќе најдете најдобар избор за Вашиот вкус за возило кое сакате да го користите како rent-a-car.

Превоз на опрема

Во “НАФИДОВ” Ви нудиме широка гама на услуги за превоз на Вашата опрема на било која дестинација по поволни цени. Превоз на сите видови опрема во најбрзо време на било која локација.

Nafidov Transport and rental
ШТО НУДИМЕ

Висококвалитетни возила

Поседуваме голем парк на возила, како патнички, така и товарни. Во нашата линија на возила се најмодерните автобуси и возила со сите додатоци кои можат да го обезбедат Вашиот превоз да биде пријатен и удобен.

Професионална услуга

Многу компании нудат возила. Но само неколку нудат високо опремени возила и одличен сервис. Односот кој го негуваме кон нашите коминтенти за нас е најголемо задоволство. Нивната пофалба за нашата професионалност е најголемата награда за нашата компанија.

Навремен транспорт

Ви омозможуваме навремен транспорт на превземената опрема или транспорт на патници на било која договорена дестинација. Стоиме позади сервисот кој Ви го нудиме, заедно со лиценцираните возачи кои навремено и професионално го извршуваат возењето.

Впечатоци на наши клиенти

Задоволство ми да дадам позитивен коментар за компанијата НАФИДОВ. Секогаш кога имаме потреба од високо опремени автобуси за нашите странки знаеме каде д асе обратиме.

Горан Митевски

Имав задоволство да ги користам рент-а-кар возилата на НАФИДОВ секогаш кога доаѓам во Македонија. Секогаш голем избор на доверлии возила и професионална услуга.

Сара Јовановска

Го користам сервисот на “Нафидов” веќе 4 години и можам да кажам дека моето предходно искуство барајќи сериозен партнер за траснпорт за мојата компанија заврши. Тука најдов доверлив и професионален партнер!

Митко Борчевски

КОМПАНИИ СО КОИ СОРАБОТУВАМЕ
Нашиот тим

Биљана Нафидов

Дејан Нафидов

За нас

Нафидов ДООЕЛ, постои од 2003 година. Фирмата се занимава со транспорт на патници, поседуваме висококвалитетни возила, лиценца на фирмата и лиценцирани возачи.

Секогаш сме на располагање да извршиме транспорт до било која дестинација.

Каде се наоѓаме

Адреса
ул. Белградска бр.54
Скопје, Македонија
+389 70 227 969

Работно време
Понеделник—Сабота: 9:00–17:00

е-маил адреса
nafidov@yahoo.com

Мапа