Почитувани посетители,

Ова е дел од нашиот возен парк. Поседуваме висококвалитетни возила, лиценца на фирмата и лиенцирани возачи. Доколку сакате повеќе информации за нашите возила и можностите за изнајмување, Ве молиме да ни се обратите преку формата подолу. Секогаш на располагање на извршиме транспорт до било која дестинација.

За нас

Нафидов ДООЕЛ, постои од 2003 година. Фирмата се занимава со транспорт на патници, поседуваме висококвалитетни возила, лиценца на фирмата и лиценцирани возачи.

Секогаш сме на располагање да извршиме транспорт до било која дестинација.

Каде се наоѓаме

Адреса
ул. Белградска бр.54
Скопје, Македонија
+389 70 227 969

Работно време
Понеделник—Сабота: 9:00–17:00

е-маил адреса
nafidov@yahoo.com

Мапа