Висококвалитетни возила

Поседуваме голем парк на возила, како патнички, така и товарни. Во нашата линија на возила се најмодерните автобуси и возила со сите додатоци кои можат да го обезбедат Вашиот превоз да биде пријатен и удобен.

За нас

Нафидов ДООЕЛ, постои од 2003 година. Фирмата се занимава со транспорт на патници, поседуваме висококвалитетни возила, лиценца на фирмата и лиценцирани возачи.

Секогаш сме на располагање да извршиме транспорт до било која дестинација.

Каде се наоѓаме

Адреса
ул. Белградска бр.54
Скопје, Македонија
+389 70 227 969

Работно време
Понеделник—Сабота: 9:00–17:00

е-маил адреса
nafidov@yahoo.com

Мапа