Services

Навремен транспорт

Ви омозможуваме навремен транспорт на превземената опрема или транспорт на патници на било која договорена дестинација. Стоиме позади сервисот кој Ви го нудиме, заедно со лиценцираните возачи кои навремено и професионално го извршуваат возењето.

Професионална услуга

Многу компании нудат возила. Но само неколку нудат високо опремени возила и одличен сервис. Односот кој го негуваме кон нашите коминтенти за нас е најголемо задоволство. Нивната пофалба за нашата професионалност е најголемата награда за нашата компанија.

Висококвалитетни возила

Поседуваме голем парк на возила, како патнички, така и товарни. Во нашата линија на возила се најмодерните автобуси и возила со сите додатоци кои можат да го обезбедат Вашиот превоз да биде пријатен и удобен.

За нас

Нафидов ДООЕЛ, постои од 2003 година. Фирмата се занимава со транспорт на патници, поседуваме висококвалитетни возила, лиценца на фирмата и лиценцирани возачи.

Секогаш сме на располагање да извршиме транспорт до било која дестинација.

Каде се наоѓаме

Адреса
ул. Белградска бр.54
Скопје, Македонија
+389 70 227 969

Работно време
Понеделник—Сабота: 9:00–17:00

е-маил адреса
nafidov@yahoo.com

Мапа